"Kunnskapsministeren har fastsatt endringsforskriften som avlyser de fleste av vårens ordinære eleveksamener i grunnskolen og i videregående skole. Som i fjor skal det fremdeles avholdes privatisteksamener og enkelte eksamener der elevene har særlig behov for å få avlagt eksamen. Fag- og svenneprøver skal også gjennomføres."

Les mer her: Forskrift om avlysing av eksamen

Du er velkommen til å søke Arendal videregående skole - skolen midt i sentrum av byen. Her finner du nærmest et lite samfunn i miniatyr med om lag 900 elever og 130 ansatte - og med mange ulike aktiviteter.

Vi tilbyr et bredt spekter av fag som vil gi deg et godt tilbud om du ønsker å studere videre på høyskole eller universitet - eller vil satse på en fremtidig karriere innen servicenæringen.

Torsdag 27.01.22 ble Kjell Wedø takket av som skolens rektor gjennom 11 år. Skolens nye rektor, Rikard Hansen, berømmet sin forgjenger for hans rektorgjerning, og fremhevet spesielt Wedøs evne til samarbeid og dialog.

Vi er takknemlige for at Kjell benyttet anledningen til å dele gode ord og historier med personalet, og vi ønsker ham alt godt som pensjonist.

Presentasjon fra informasjonsmøtet for 10. klasse:

Foreldremøte 10 klasse 2022.pdf

Informasjonskveld 10 klasse 22 2022.mp4

Arendal videregående skole inviterer til digital Åpen skole onsdag 2. februar kl. 18.00-20.00. Dette er et tilbud til 10. klassinger og deres foresatte som vurderer å søke Arendal vgs neste skoleår.

Møtet gjennomføres digitalt på Zoom.

Program og utdanningstilbudene som vil bli presentert er:

Informasjon til foresatte og ungdom om Ungdata-undersøkelsen i Agder 2022:

I 2022 gjennomføres spørreundersøkelsen Ungdata Agder blant elever på videregående skole.

Ved Arendal videregående skole gjennomføres undersøkelsen i uke 6 til 10. Målet er å få en oversikt over hvordan ungdom har det, og hva de driver med i fritida. Vedlagt ligger infoskriv om undersøkelsen:

Informasjon til foresatte og ungdom om Ungdata-undersøkelsen (PDF, 180 kB)

Her finner dere presentasjonen fra foreldremøtet for Vg1-elever og foresatte:

Foreldremøtet Vg1 12 januar 2022 (PDF, 2 MB)

Kursene er et tilbud til deg som skal ta eksamen våren 2022

Hvis du ikke har bestått alle fag i videregående skole, kan du ta ny eksamen i fag du mangler. Dette gjelder om du er elev, voksen, privatist, lærling eller OT-ungdom. Kursene er IKKE for de som vil forbedre karakteren.

Her finner du ytterligere informasjon om kursene, tidsfrister, timeplan og påmelding for eksamenskurs.

På grunn av økt smitte er det bestemt at fra 4. januar skal all undervisning i skolene skje i henhold til rødt smittevernnivå. Dette medfører endringer fra den ordinære skolehverdagen, foreløpig frem til og med 13.januar, eventuelt til noe annet er bestemt.

Da er vinnerne av årets juletredørkonkurranse kåret. Dørene skulle ha form av et juletre og være inspirert av en julefilm. Vi gratulerer vinnerne som er:

Torsdag 16.12. innføres det rødt nivå på alle videregående skoler, og morgendagen benyttes av lærerne til å forberede dette. Elevene har organisert studiearbeid hjemme, og kontaktlærer skal tilstrebe å ha kontakt med hver enkelt elev i løpet av dagen.