Det blir ikke massevaksinering mot hjernehinnebetennelse slik det har vært tidligere, på grunn av koronasituasjonen. De som ønsker vaksine mot smittsom hjernehinnebetennelse, må selv kontakte vaksinasjonskontoret for å avtale time for vaksinering på telefon 37006870.

Vaksinen koster 450kr.

For mer informasjon om smittsom hjernehinnebetennelse se: https://www.fhi.no/sv/smittsomme-sykdommer/hjernehinnebetennelse/vaksine-mot-smittsom-hjernehinnebetennelse/ungdom-bor-vurdere-a-vaksinere-seg-mot-smittsom-hjernehinnebetennelse/

Presentasjonen fra informasjonsmøtet for VG1-elever og foresatte den 20. januar 2021 kan lastes ned her (PDF, 2 MB).

Regjeringen har besluttet at ungdomsskoler og videregående skoler skal tilbake på gult nivå fra og med onsdag 20. januar.

Det betyr at våre elever møter på skolen igjen onsdag 20. januar og får undervisning i klasserom etter ordinær timeplan.

Kjære gode og flotte elever ved Arendal vgs. Skoleåret 2021 startet ikke akkurat slik vi hadde lyst til. Mange forventninger og ønsker om å få være sammen med vennegjengen, og drive med fritidsaktiviteter må igjen legges på vent. Dere skulle hatt svart belte i tålmodighetstrening! Vi vet at koronapandemien kan være utfordrende i varierende grader og kanskje spesielt for akkurat dere unge. Dere som har behov for det må gjerne kontakte oss for en prat.

Regjeringen har bestemt at fra 4. januar skal all undervisning skje i henhold til rødt smittevernnivå. Dette medfører endringer fra den ordinære skolehverdagen, foreløpig frem til 18.januar, eventuelt til noe annet er bestemt.

All undervisning vil skje etter elevenes ordinære timeplan. Det som skiller denne perioden fra den vanlige skolehverdagen er at elevene enten får undervisningen digitalt hjemme eller at undervisningen skjer fysisk på skolen. Utgangspunktet er at elevene vil gå på skolen annen hver dag frem til 18.januar – i sum blir det fire dager på skolen og fire dager hjemme.

Det betyr at kun halvparten av elevene skal møte til undervisning kommende onsdag og den andre halvdelen av elevene får tilbud om digital undervisning hjemme. Dette gjelder fra onsdag 6.januar.

Elevene vil få informasjon på It’s Learning fra sin kontaktlærer om hvilken gruppe de tilhører og dermed også hvilke dager de skal møte på skolen. Det vil maks være 15 til 16 elever for å ivareta kravet om en meters avstand også i klasserommet. I Aulaen eller Kunnskapsloftet kan det være flere elever, men avstandsregelen gjelder også i disse store rommene.

Fra nasjonalt hold er det innført rødt nivå på videregående skoler og på ungdomsskoler fra 4.januar og de neste 2 uker. I samråd med fylkeskommunen og lokale helsemyndigheter, vil vi nå presisere reiserådene for kollektivtrafikken. Hensikten er å begrense smitterisiko.

- DIGITAL UNDERVISNING MANDAG 4. OG TIRSDAG 5.JANUAR

Regjeringen innførte i dag, søndag 3. januar en rekke tiltak for å hindre smitteoppblomstring av Covid-19. Et av tiltakene er at alle videregående skoler i hele landet skal over på rødt nivå. Du kan lese mer om rødt nivå på skolens hjemmeside eller agderfk.no.

Tiltaket gjelder foreløpig frem til 18. januar. I første omgang vil det bli gitt digital undervisning (hjemmeundervisning) mandag 4. januar og tirsdag 5. januar for at skolen skal kunne planlegge videre undervisning på rødt nivå. Den digitale undervisningen følger vanlig timeplan.

Vi ber deg derfor følge med på informasjon på skolens hjemmeside, It's Learning, og SMS. Du kan lese mer om hva rødt nivå innebærer her https://agderfk.no/aktuelt/skolene-pa-rodt-niva.29276.aspx

Vennlig hilsen rektor, Kjell Wedø.

Are you interested in making short films?

Or do you like creative writing?

You choose your category!

"Først vil vi takke alle på skolene, både elever og ansatte for den innsatsen dere legger ned under pandemien." Det sier Vegard Nilsen, fylkesdirektør for folkehelse og Arly Hauge, fylkesdirektør for utdanning. I tillegg til å takke, ber de oss nå om å holde ut litt lenger i denne «maraton-øvelsen», som korona-pandemien har vist seg å være.

AKT viser til vedlagt «plakat» med informasjon om gjeldende smittevernstiltak i kollektivtrafikken i Arendal.

AKT Infoskriv Koronatiltak Arendal (PDF, 2 MB)