Helsesykepleier ved Arendal vgs

Skolehelsetjenesten , ved helsesykepleierne Inger Davidsen Wullum og Anja Sigrid Larsen, er et tilbud til alle elevene ved skolen. De kan gi råd og veiledning i forhold til problemstillinger som du kommer med. Helsesykepleier har taushetsplikt og du får ikke registrert fravær når du er hos henne.

Skolehelsetjenesten er for alle elevene. I åpningstiden er det ikke nødvendig å bestille time. For eventuelle avtaler utenom åpningstiden kan du sende sms, det gir raskets svar eller e-post. Telefonnummer og e-postadresse finner du under. Er helsesykepleier på møter eller kurs i åpningstiden vil det henge lapp om dette på kontordøren.

Åpningstider:

Barbu

Helsesykepleier Inger Davidsen Wullum

Onsdag 0900 - 1330
Torsdag 0900 - 1330

Tyholmen

Helsesykepleier Anja Sigrid Larsen

Mandag 0900 - 1130
Torsdag 0900 - 1330
Fredag 0900 - 1330

Du er velkommen til å ta opp spørsmål om egen fysisk og psykisk helse. Det er mulig å få veiledning om samliv og prevensjon. Det er også mulig å komme innom bare for en prat. Helsesykepleier kan formidle kontakt med andre samarbeidspartnere som eksempelvis lege og psykisk helseteam.

For å bidra til best mulig russetid kan helsesykepleier samarbeide med russestyret, informere om eksempelvis forholdsregler i russetiden og førstehjelp.

Dersom skolen ønsker det kan helsesykepleier bidra i undervisning i helserelaterte fag og bidra til å utarbeide rutiner for et godt og sikkert arbeidsmiljø for elevene.

Foresatte og lærere er velkommen til å kontakte helsesykepleier for elevenes beste.

Åpningstider Helsestasjon for ungdom:

Tirsdag kl. 08.30 - 14.30
Onsdag kl. 15.00 - 19.00

OBS! I skolens sommerferie onsdager kl. 09.00 - 14.00

Alti Arendal 3. etasje. Tilbudet er gratis. Timeavtale er ikke nødvendig. Ventetid må beregnes.

Kontakt helsesykepleier

Ingrid Davidsen Wullum

Anja Sigrid Larsen

www.ung.no
Kan stille spørsmål om alt du lurer på.

www.sexogsamfunn.no

Helseinformasjon og oversikt over hjelpetilbud for ungdom

www.sirus.no (Sjekkes)
ungdomsundersøkelse med statistikk over røyk, alkohol og narkotikavaner blant ungdom.

www.tobakk.no

www.rustelefonen.no
Spørsmål om rus og hjelpetiltak

www.a-larm.no