Rådgivere

Du er alltid velkommen til å kontakte rådgiver

Skolen har flere rådgivere som dekker programområdene ved skolen. Kontortiden for rådgiverne vil være oppslått ved rådgiverkontorene på begge bygg. Ta gjerne kontakt på SMS og/eller e-post for avtale.

Rådgiverne er tilstede for elever, foreldre/foresatte og andre. De hjelper til med studie- og karriereveiledning og samarbeider med ledelsen og lærerne ved skolen når det gjelder elevers behov for tilrettelegging av undervisning og skolehverdag.

Kontakt med rådgiver kan også være aktuelt dersom noe oppleves vanskelig på skolen, eller ønsker å snakke om personlige forhold.

Rådgiver kan også bistå derom det er behov for hjelp til formidling og kontakt med andre hjelpeinstanser som for eksempel helsesykepleier, PP-tjenesten, Oppfølgingstjenesten osv.

Nettsteder med nyttig informasjon:

• Utveksling Vg2
  • Nyttige lenker for veien videre

Skolens rådgivere:

Merete Blåka