Koronasituasjonen - Ny informasjon

Kjære elever og foresatte!

Regjeringen har bestemt at fra 20. april åpner barnehager. Fra 27. april åpner skoler fra 1. – 4. trinn, SFO og yrkesfagelever som skal ut i lære neste skoleår.

Dette betyr at ingen skal møte til undervisning straks over påske. Fra tirsdag 14.april fortsetter derfor digital undervisning/hjemmeundervisning for alle elever ved Arendal videregående skole.

Fra og med 27.april møter elvene på Vg2 SS til ordinær undervisning på skolen. Elever, foresatte og ansatte skal være trygge på at skolen forholder seg til de råd og bestemmelser om smittevern myndighetene gir.

Hva gjelder eksamen, vet vi at skriftlige eksamener er avlyst denne våren. Når vi vet mer om muntlige eksamener, privatisteksamener m.m. kommer vi med oppdatert informasjon.

Vi ønsker dere fortsatt god påskeferie!

Kjell Wedø